Wij werken al voor...

Ondersteun je sales team met kwalitatieve afspraken

Als callcenter in Genk zijn we gespecialiseerd in outbound telemarketing. Dit wil zeggen dat we uitgaande telefoons doen met een commercieel doel.

Meestal leiden deze telefoons tot afspraken in de agenda. Het doel kan variëren: demo’s inboeken, informatie verzamelen, mails sturen of een vraag op maat.

Onze missie

In vergelijking met andere call centers is het onze missie om ondernemingen hun verkoop en klanten te verhogen door outbound telemarketing.

Zo zijn we gedreven om kwalitatieve leads te genereren. We willen als callcenter een correct advies geven gekoppeld aan een winstgevende plan van aanpak.

Op 3 jaar tijd volgende statistieken

312
klanten geholpen
+ 16000
afspraken geboekt
27 personen
in ons team
Actief in
België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk

Onze Victors aan het woord

Hoe wij samen met hen overwinnen.

Bram Palmaerts

Na een eerste contact met Victus Sales, werd het snel duidelijk dat ze onze vragen goed wisten te begrijpen en een passend antwoord gaven aansluitend op onze behoeften. Het was een warmmenselijk contact maar het allerbelangrijkste... ook de resultaten waren er. We kwamen door de samenwerking met Victus Sales al met verschillende bedrijfsleiders in contact. Ook als er eens iets was, werd er direct gevolg gegeven en meegedacht aan een oplossing.

Bram Palmaerts, Helsen Verzekeringen

Brepols

Voor het opzetten van onze campagne was ik op zoek naar een partij die op een snel tempo zeer efficiënt potentiële klanten kon benaderen. We kregen continu zeer goede rapportages en positieve feedback omtrent onze aanpak. Daarmee ben ik dan ook zeer tevreden omtrent onze samenwerking.

Eric Gevers, Product Manager Brepols

Kevin Deglin

In ons bedrijf hebben we onvoldoende tijd om continu zelf prospectie afspraken in onze agenda te plannen. Door de samenwerking met Victus Sales kunnen we op een efficiënte manier tewerk gaan waardoor er een continue flow is van prospecten waardoor we business kunnen doen bij nieuwe klanten. Tijdens ons pilootproject hebben we een aantal zaken getest en zijn we nu aan het bouwen aan een lange termijn samenwerking.

Kevin Deglin, Helder

Voka

Victus Sales inschakelen is tijd kopen. Tijd om effectief op afspraak te gaan en advies te verlenen. De medewerkers van Victus Sales noteren nauwkeurig de feedback van onze leden, boeken alles mooi in je agenda en wensen je zelfs succes voor de afspraak. Zeer tevreden van onze samenwerking.

Axelle Henrard, Directeur Eigenaars-Ondernemers VOKA

Nieuwsgierig?

Laat gerust je gegevens achter en we contacteren je snel

  

Waarom is strategie het belangrijkst wanneer je samenwerkt met een callcenter?

In iedere samenwerking zien we dat een goede voorbereiding het verschil maakt. Allereerst is het belangrijk dat we goed begrijpen wat jullie aanbod inhoudt. Hoe beter we begrijpen wat jullie doen hoe beter we een strategie kunnen uitwerken.

Vervolgens gaan we een doelgroep samenstellen om te prospecteren. Aan de hand van verschillende parameters gaan we samen een keuze maken in de correcte doelgroep waar jullie rendement maximaal is.

Daarna werken we samen een script uit waar jullie grootste voordelen aan bod komen. Ook bedenken we tegenwerpingen en gaan we mogelijke valkuilen uitwerken. Door onze ervaringen gaan we hier zeer kritisch op in om zo goed mogelijk voorbereid te zijn.

Ten slotte gaan we ook nadenken om zoveel mogelijk te automatiseren en te digitaliseren zoals: Automatisch e-mails uitsturen, agenda’s rechtstreeks koppelen, belangrijke KPI’s, ...

Doorheen de jaren hebben we meer dan 300 outbound telemarketing samenwerkingen opgezet. Hierdoor weten we dat het belangrijkste deel in een samenwerking ligt bij het opzetten van een correcte en doordachte strategie.

Wat mag je van ons verwachten?

Een eerlijke inschatting naar de leadkost en klantkost.
Onze ongezouten mening over de verwachtingen van onze samenwerking.
Open en transparante communicatie zonder blaasjes.
Een team dat achter je staat en maximaal gaat voor jouw opbrengst.

62% van onze klanten werkt na een eerste samenwerking maandelijks met ons verder

Nieuwsgierig?

Laat gerust je gegevens achter en we contacteren je snel