Waf!

Gevonden, proficiat! Laat je gegevens achter om kans te maken op een bol.com bon van maar liefst €100!

  Dé nummer één in B2B prospectie

  Als outbound callcenter zijn we gespecialiseerd in het inplannen van kwalitatieve B2B-afspraken. Met een doordachte strategie en een sterke focus op resultaat gaan we jouw potentiële klanten en/of bestaande klanten telefonisch benaderen.

  Onze sales agents boeken de verkoopgesprekken rechtstreeks in in de agenda van je salesteam. Zo krijgen jouw verkopers meer tijd om te focussen op het afronden van de deals.

  Jiwar Otas
  Jiwar Otas
  18:26 07/08/24
  Cindy Merken
  Cindy Merken
  11:34 05/16/24
  Wij, van Horus software (een boekhoudprogramma gebaseerd op gebruiksvriendelijkheid en AI) zijn heel tevreden over de samenwerking met Victus Sales.Een professionele dienstverlening, de communicatie en opvolging verlopen vlot! De afspraken worden nagekomen, wat erg belangrijk is voor een vertrouwelijke samenwerking.We ervaren het als een grote hulp voor ons bedrijf!
  Timea Willemaers
  Timea Willemaers
  09:01 04/30/24
  Zeer tevreden van de service en samenwerking met Victus. Alle scripts worden op maat en persoonlijk gemaakt. Vlotte communicatie en staan open om samen tot een mooi resultaat te komen. Zeker een aanrader!
  An De Velder
  An De Velder
  11:17 03/19/24
  Nurdan Bahadin
  Nurdan Bahadin
  06:59 12/05/23
  Callcenter en net dat tikkeltje extra waardoor het lekker werken is en je zelf zijn. Zonder je zorgen te maken over targets 😅
  Marlies De Bonte
  Marlies De Bonte
  10:50 10/16/23
  Great company to work with. Very professional, friendly and super efficient.
  Dennis van der Lingen
  Dennis van der Lingen
  09:31 10/05/23
  Zeer tevreden over de professionele dienstverlening en correcte uitvoering van onze wensen. De regelmatige overlegmomenten zorgen ervoor dat de violen van alle actoren mooi gelijk gestemd blijven.
  Jan Couwenbergh
  Jan Couwenbergh
  09:06 09/28/23
  Ik ervaar Victus als een zeer betrouwbare dienstverlener. Een bedrijf dat handelt naar de noden van de klant. Zich flexibel opstelt door bij te sturen waar nodig om tegemoet te komen aan de wijzigingen die wij graag zien. Als Teamconnect zijn wij uiterst tevreden over de samenwerking met Victus Sales.
  Luc Berghmans
  Luc Berghmans
  07:42 09/28/23
  Professionele voorstelling van Victus Sales, alle info van hun activiteiten duidelijk ontvangen en daar is nog een professionele opvolging van Victus Sales aan toegevoegd. Victus Sales is voor ons bedrijf een positieve proffisionele toegevoegde waarde waar wij heel tevreden over zijn.
  Sandra Beelaert
  Sandra Beelaert
  14:19 09/27/23
  Het is heel fijn samenwerken met het team van Victus. Ze slagen er steeds in om goede afspraken voor ons in te boeken; ook de prospecten zelf herinneren zich de korte gesprekken met Victus als aangenaam en professioneel. Daarnaast kan ik hun flexibiliteit en korte communicatielijnen ook enorm waarderen! Happy customer!
  Aurelia Verdonck
  Aurelia Verdonck
  13:51 09/27/23
  Over het algemeen zijn wij zeer tevreden met Victus als onze partner voor klantprospectie. Ondanks enkele kleine hobbels onderweg, hebben hun professionaliteit, expertise en oplossingsgerichtheid ervoor gezorgd dat we een positieve en vruchtbare relatie hebben opgebouwd. We kijken uit naar een voortgezette samenwerking en raden Victus van harte aan aan andere bedrijven die op zoek zijn naar hoogwaardige prospectiediensten.
  Matties Van Craeyenest
  Matties Van Craeyenest
  11:51 09/27/23
  Enorm tevreden over de professionele samenwerking met Victus! Steeds open en directe communicatie met kwalitatieve afspraken. Zeer grote hulp voor ons bedrijf!
  Vincent Ceulenaere
  Vincent Ceulenaere
  20:53 06/19/23
  Goeie samenwerking gehad, hebben mooie leads gescoord, alsook grote namen als Volvo,..
  Britt Roelandt
  Britt Roelandt
  20:53 04/11/23
  BIS Company
  BIS Company
  09:02 03/31/23
  Tevreden over de samenwerking met Victus sales. Een heel proffesionele en correcte callcenter.De afspraken waren ook zeker van goede kwaliteit en de vertegenwoordiger Stefania heeft altijd haar best gedaan om er te zijn voor ons. Als we vragen of opmerkingen hadden. TOP!
  Peter Steeno
  Peter Steeno
  08:54 03/20/23
  ADESA is gestart met een samenwerking met Victus in Q4-2022. De doelstelling is ervoor te zorgen dat onze Sales Executives meer bezoeken uitvoeren bij prospects.Bij de start was ik eerder aarzelend in het uitbesteden van dergelijke commerciële taken. Na enkele weken samenwerken met Victus ben ik hierin gerustgesteld.Victus heeft een no-nonsense aanpak. Ze doen wat ze beloven.Ze hebben ons geholpen om het aantal afspraken bij prospects sterk op te drijven.Intussen hebben wij reeds enkele mooie nieuwe deals kunnen sluiten.Ik beschouw dit bedrijf dan ook als een performante aanvulling van onze eigen commerciële medewerkers.Een aanrader wanneer u op zoek bent naar een dynamisch call-center met gemotiveerde medewerkers.Peter SteenoSales Manager
  Sales | KOZO
  Sales | KOZO
  10:30 03/19/23
  We hebben met onze organisatie een moeilijke opdracht gegeven aan Victus. Het is belangrijk voor ons dat onze partner een verlengstuk, opener is van onze "lead" rekrutering en opvolging. Door op regelmatige basis samen met Victus de aanpak specifieker te maken hebben wij een nieuwe basis gelegd om in contact te treden met nieuwe "leads". Victus is hierbij belangrijk geweest voor ons. Dank!
  Yerpa
  Yerpa
  09:40 03/15/23
  Victus Sales geeft ons de mogelijkheid onze telefonische prospectie uit te besteden. Dit geeft ons intern extra ruimte in onze agenda. De agents bellen zeer professioneel en enthousiast. De afspraken die ze maken worden goed opgevolgd en netjes op onze planning gezet.
  Dominique Benault
  Dominique Benault
  15:45 03/14/23
  Wij van BBS Engineering BV zijn onlangs met Victus gestart, de samenwerking gaat vlot, afspraken komen vlot in de agenda, momenteel heel goede indruk van de firma en loopt alles volgens verwachtingen.
  HeyYou Hoogstraten
  HeyYou Hoogstraten
  12:28 03/14/23
  Victus heeft voor ons vele kwaliteitsvolle afspraken kunnen maken en daardoor hebben wij nieuwe klanten kunnen scoren, hartelijk dank aan het team Victus
  Mike De Vylder
  Mike De Vylder
  19:55 03/13/23
  Wij zijn met Digital Chameleon zeer tevreden over de samenwerking met Victus Sales. Ze vervullen een belangrijke rol in ons verkoopproces door koude acquisitie te doen en zorgen voor waardevolle afspraken in onze agenda. Bovendien bieden ze uitstekende opvolging en bellen ze de lead na om de afspraak te bevestigen. Hun efficiëntie, professionaliteit en kwaliteit zijn lovenswaardig en we zouden ze ten zeerste aanbevelen!
  Joachim de wilde
  Joachim de wilde
  18:31 03/13/23
  Heel aangename samenwerking! Ondertussen hebben we samen verschillende succesvolle campagnes opgestart. Ik kijk uit naar de verdere samenwerking. Bedankt Sam, Peter en Gabriella!
  Bran Van Welden
  Bran Van Welden
  13:44 03/13/23
  Zeer goede manier om in contact te komen met de juiste potentiële klanten. Ook de professionele manier van werken weet ik enorm te appreciëren! Zeker zijn 5 sterren waard. Blijf zo verder doen!
  Charlotte viaene
  Charlotte viaene
  11:40 03/13/23
  We zijn heel tevreden met de diensten van Victus Sales. Een geweldige samenwerking. Localimus team
  Caroline Van Even
  Caroline Van Even
  10:23 02/23/23
  Enerzijds maken jullie een module om een afspraak in te plannen via de website, wat ik top vind want ik heb een hekel aan random telefoontjes doorheen mijn werkdag waarin ik probeer te focussen, dan bellen jullie alsnog om te bevestigen, maar met een mail achteraf dat ik enkel hoef te verwittigen (ook weer telefonisch..) als ik niét aanwezig zal zijn.Prima denk ik, ik zal er zijn dus ik hoef niet nog extra mails toe te voegen aan mijn of uw mailbox die al vol zit.En dan dagen jullie niet op voor de meeting die dat er gepland is.Als jullie mijn tijd als potentiele klant al zo verdoen, wat is het professionalisme dan naar prospecten toe?Ik ga alvast bij een andere service provider kijken wat zij kunnen betekenen.
  Ann Wyckmans
  Ann Wyckmans
  10:07 01/20/23
  Een fijne en zeer efficiënte samenwerking met Victus!Hun belacties leverden goeie ,kwalitatieve en degelijke leads voor prospectie. Ze vertelden ons verhaal alsof het van hen was, knap!De zorg voor de afspraak is ook heel professioneel, de afspraak wordt nog eens 2 dagen voordien bij de prospect bevestigd en desnoods verplaatst. Prospecten zeggen letterlijk dat dit een zeer professionele indruk geeft.
  romina jaskowiak
  romina jaskowiak
  11:12 01/19/23
  Sylvia Wouters
  Sylvia Wouters
  10:53 12/12/22
  Lyam Renders
  Lyam Renders
  13:20 12/02/22
  Ik en mijn klas zijn hier op bezoek geweest.Er is een geweldige sfeer vooral met de 'office dog' Moshi.Ze verdienen 5 sterrenGROETJES 5-6KA VAN SINT-FERDINAND LUMMEN.
  Ruben Theunis
  Ruben Theunis
  22:47 10/16/22
  merve karasakal
  merve karasakal
  20:06 09/27/22
  Johan El-Sayyid
  Johan El-Sayyid
  11:24 07/25/22
  Aangename samenwerking, vlotte opvolging, en usccesvol in het aanleveren van afspraken
  Bart Van den Bergh
  Bart Van den Bergh
  11:52 07/13/22
  Vanuit Covaco Bedrijfsverzekeringen werken we sinds dit jaar voor de eerste keer samen met Victus in het kader van een aantal commerciële acties. In het verleden hebben we nog dergelijke acties gedaan met andere partijen maar dit is onze beste ervaring tot heden. Ze slagen erin om de juiste afspraken vast te leggen met potentiele klanten. Wij ervaren een open communicatie en een performant follow-up systeem waarbij wij als kantoor ook zelf toegang hebben om een aantal zaken online op te volgen. Zodoende er snel kan worden gehandeld of bijgestuurd waar nodig en krijgen we de juiste afhandeling. Ik heb het gevoel dat ze weten waar ze mee bezig zijn en dat is altijd fijn.
  Bert Bessems
  Bert Bessems
  09:29 07/08/22
  Steven Motmans
  Steven Motmans
  07:21 07/07/22
  Fijne mensen om mee samen te werken. Dankzij hun diensten kon er extra verkoop gerealiseerd worden.
  Bart Dewalheyns
  Bart Dewalheyns
  11:46 07/01/22
  Wij waren alvast tevreden over het eerste project dat we samen deden met Victus Sales. Mvg, Blankedale
  Thomas Van Ingelgem
  Thomas Van Ingelgem
  05:59 06/30/22
  Dankzij Victus sales sparen onze buitendienst verkopers tijd uit die ze kunnen gebruiken om onze klanten met meer kwaliteit te helpen. Victus Sales zorgt voor extra afspraken bij prospecten en bestaande klanten van Busch binnen de target markten die we meer willen aanspreken. De aanpak van Victus sales is persoonlijk, duidelijk en gestructureerd. Hierdoor hebben we het gevoel dat de agents van Victus sales voor even deel uit maken van ons bedrijf.
  Leendert Grob
  Leendert Grob
  12:53 06/27/22
  Onze samenwerking is gestart begin 2019 en heb er nog geen dag spijt van. Aangenaam contact, correct werk. Altijd open voor verbetering.
  Benjamin Manzi
  Benjamin Manzi
  10:55 06/27/22
  Jeroen van der kelen
  Jeroen van der kelen
  09:23 06/27/22
  Met mijn bedrijf Testo heb ik recent beroep gaan op de diensten van Victus Sales. Ik heb dit ervaren als aangename samenwerking gedurende het hele traject! Vooral de transparante en gedetailleerde rapportage liet mij toe om alles kort op te volgen. Ook de communicatie met de medewerkers van Victus Sales verliep vlot. Gaandeweg konden we het sales-script verder verfijnen zodat we een goed conversie verkregen.
  Jani Dewinter
  Jani Dewinter
  08:49 06/27/22
  Vanaf het begin is er heldere en professionele communicatie. Er worden duidelijke afspraken gemaakt met duidelijke doelstellingen (die ook effectief gehaald worden). Daarna krijgen we ook de gedetailleerde resultaten.Wij kunnen een samenwerking met Victus alleen maar aanraden.
  bert masset
  bert masset
  17:20 06/22/22
  Bianca Van den Branden
  Bianca Van den Branden
  16:51 06/22/22
  BIANCAS, Healthy and hygienic places to work.Als ICT-cleaning bedrijf in West-Vlaanderen hebben we beroep gedaan op Victus om deelnemers te vinden voor onze wedstrijd "Het gezondste bedrijf van België". Ik sta echt versteld van het resultaat! Zoveel leads op zo'n korte termijn... 🤩 Ik weet 100% zeker dat dit niet onze laatste samenwerking was! TOPPERS! Nog een extra dankjewel aan Sam en Eveline!
  Opdamo BV
  Opdamo BV
  14:36 06/22/22
  Victus Sales voelen wij aan als een jong en dynamisch bedrijf dat zeer goed inhoudelijk weet waarvoor ze staan. Er wordt steeds kort geschakeld, aanpassingen gaan vlot en zij ont-zorgen inderdaad hun klanten! Hen zomaar een call center noemen zou tekort schieten aan de meerwaarde die ze kunnen betekenen voor het uitbouwen van een relatie-netwerk.
  Motivee
  Motivee
  12:13 06/20/22
  Met Victus Sales hebben we een transparante samenwerking.
  Pieter Van Gool
  Pieter Van Gool
  08:38 06/20/22
  Vanuit Design Solutions - 3D technologie en services: we hebben met een erg goede ervaring met Victus - prospecterend vanuit Genk - maar perfect inzetbaar voor onze ganse regio. Design Solutions brengt aan waar we met onze technologie en services meerwaarde kunnen brengen. Victus zorgt voor onze entry, en doet dat met verve. Kwantitatief én kwalitatief! Het aantal afspraken stijgt enorm, en we kunnen op korte termijn bijsturen waar nodig.
  Kevin Vanden Hautte
  Kevin Vanden Hautte
  06:54 06/20/22
  Aangename samenwerking met Victus, genereren nieuwe leads voor onze sales mensen. Open communicatie en goeie follow-up door hen.Zoals bij elk bedrijf hebben ze soms interne verschuivingen, dit geeft wat druk op de samenwerking en dien je kort op te volgen en bij te sturen waar nodig. Hou zeker elke maand status meetings met je account manager zodat alles vlot kan blijven verlopen.Voor ons uiteindelijk een positief resultaat, zorgt ervoor dat we ons meer kunnen focussen op onze kerntaken. Aanrader.
  jonas vanassche
  jonas vanassche
  06:10 06/20/22
  Heel tevreden met onze samenwerking!
  Marketing Group Van Damme
  Marketing Group Van Damme
  13:13 06/17/22
  Goeie intake en transparante communicatie.Doordat we Victus inschakelen kunnen onze sales zich meer focussen op wat ze graag doen (verkopen) en minder op het openen van de eerste deur.
  KOEN BEELEN
  KOEN BEELEN
  13:31 06/15/22
  Wij zijn als verzekeringskantoor (Oniva) uitermate tevreden over de samenwerking met victus sales. Wijzelf hebben in onze dagelijkse werking geen of weinig tijd om prospecten te contacteren.Gelukkig hebben wij victus leren kennen en zorgen zijn voor nieuwe prospecten en klantenEen aanrader !!!
  Breugelmans Marc
  Breugelmans Marc
  07:22 05/24/22
  Top organisatie. Schitterende tool voor prospectie en continue groei !!
  Simon Bauwens
  Simon Bauwens
  13:46 05/23/22
  Goede ondersteuning van het sales proces, vlotte communicatie en opstart.
  Hilde Lavrijssen
  Hilde Lavrijssen
  07:29 05/20/22
  Een super professionele aanpak en aangename samenwerking met het Victus Sales team, vanaf het eerste contact en gedurende het hele traject! Geen loze beloften hier, maar wel duidelijke afspraken i.v.m. vooropgestelde objectieven, met een transparante en gedetailleerde rapportage. En deze aanpak loont!
  Dimitri Vermeylen
  Dimitri Vermeylen
  14:26 05/13/22
  Ik heb niets dan goede ervaringen met het VICTUS sales team. Ik kan iedereen die contact zoekt met potentiele klanten hun diensten aanraden.
  Joeri Gilis
  Joeri Gilis
  20:37 05/11/22
  Zeer tevreden met deze professionele samenwerking.
  Aris Demuynck
  Aris Demuynck
  06:55 05/07/22
  Door Victus Sales verkregen we een grote hoeveelheid aan kansen om het bedrijf voor te stellen aan potentiële klanten. Victus Sales bood leads en tijdswinst aan een zeer betaalbare prijs.
  Alexis De Vroey
  Alexis De Vroey
  09:02 04/25/22
  Dankzij de mogelijkheden die Victus te bieden heeft, hebben we op een betaalbare manier snel nieuwe prospecten gevonden voor zeer specifieke producten. Een eenmalig project met Victus is dan ook uitgedraaid op een doorlopend project dat nu reeds 1 jaar aan de gang is en nog steeds blijft lopen...Een aanrader voor bedrijven die moeite hebben met koude prospectie!
  Simon Meeus
  Simon Meeus
  21:13 04/02/22
  Zeer aangename, vruchtbare samenwerking! Professioneel bedrijf met mensen die weten waarmee ze bezig zijn.
  Gerrit Creemers
  Gerrit Creemers
  12:45 01/21/22
  We blikken terug op een aangename en succesvolle samenwerking met Victus! Bedankt aan het hele team.
  elif ongel
  elif ongel
  18:35 12/24/21
  Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met Victus sales!Mijn bedrijf is op korte tijd sterk gegroeid! Veel meer bereik, betere verkoop op korte tijd! Zeer professionele, hulpzaam & vriendelijke personelen.
  Lien Breban
  Lien Breban
  10:21 12/20/21
  Aperam Services & Solutions Benelux heeft een ervaren maar bescheiden verkoopsteam dat de nodige service en ondersteuning biedt aan ons bestaande klantenportfolio. Hierdoor hebben we onvoldoende tijd om zelf uitgebreide prospectie te doen in onze regio.Recent werken we samen met Victus Sales die zorgt voor een eerste kennismaking met de leads, noteert hun feedback in het dashboard en legt een (online) afspraak vast. Vanaf daar nemen onze verkopers het contact opnieuw over om de klanten verder te onboarden.Dit is voor ons de ideale manier van werken en de eerste resultaten zijn al meteen zichtbaar.Wij zijn dan ook erg tevreden over de samenwerking met het Victus team; zij werken zich volledig in in het product en het bedrijf waarvoor zij de belcampagne organiseren, spelen kort op de bal bij feedback van klanten en sturen flexibel bij waar nodig.Een aanrader in deze 'corona' tijden waarin de klassieke klantenbenadering plaats heeft gemaakt voor een efficiënte en eigentijdse manier om je klantenportfolio professioneel uit te breiden!
  Pavel Rotsaert
  Pavel Rotsaert
  09:56 12/09/21
  Super aangename samenwerking, specifiek met Joey Vanheusden. Resultaten boven verwachtingen en duidelijke communicatie. Fantastisch als ondersteuning voor lead generation.
  Jeroen Costermans
  Jeroen Costermans
  09:27 12/09/21
  Sinds 2 jaar hebben we een vruchtbare samenwerking met Victus.Kwaliteitsvolle afspraken worden door hun geregeld, met een correcte en zorgvuldige opvolging door onze contactpersoon Joey! Kortom fijne samenwerking !
  Kevin De Maesschalck
  Kevin De Maesschalck
  11:03 12/08/21
  Zeer tevreden over de samenwerking!
  Bram Awouters
  Bram Awouters
  19:22 12/06/21
  Een aanrader ! Een niet alledaagse manier om nieuwe Leads te benaderen maar wel erg doeltreffend ! Heel tevreden over de uitermate vlotte en open communicatie. Altijd to the point & on point ! Knap werk Victus Sales !
  Lennert Schreurs
  Lennert Schreurs
  11:39 12/01/21
  Heel erg tevreden over de samenwerking. Open en zeer vlotte communicatie. Een zeer specifieke en technische campagne met veel en kwalitatieve afspraken!
  Roberto Musardo
  Roberto Musardo
  10:31 11/29/21
  Zeer aangename samenwerking met het hele team.Professioneel, to the point en resultaatgericht.
  Tom Haesen
  Tom Haesen
  11:08 11/26/21
  Goede kwaliteit van afspraken.Veel nieuwe leads gekregen met duidelijke informatie.HSL zeker tevreden van de samenwerking.
  Jordy Reyniers
  Jordy Reyniers
  18:38 11/22/21
  Al jaren een goede samenwerking met Mathias en Tasso!
  Steven Nuyts
  Steven Nuyts
  17:39 11/22/21
  Enkele jaren geleden werd ik opgebeld door Victus waarbij men voorstelde om even op kantoor langs te komen om hun diensten als afspraakmaker aan te bieden.De wijze waarop men bij FinFactor een afspraak probeerde te bekomen overtuigde mij om hiervoor tijd vrij te maken.FinFactor is een jong bedrijf en wenst alle middelen in te zetten om ons mooi dienstverleningsmodel uit te dragen, werken via een call center behoorde niet tot onze vertrouwde set van acquisitie tools.Het vergde daarom enige overtuiging om intern alle drempels die rond call centers bestaan te overwinnen.Vandaag twijfelt niemand nog aan de toegevoegde waarde van Victus en hebben wij dank zij hen mooie introducties kunnen bekomen.Recent volgden wij allemaal een door hen aangeboden opleiding “ cold calling” , waarin ons de knepen van het vak werden aangeleerd om die ene prospect te kunnen ontmoeten.
  Kris Gielen
  Kris Gielen
  09:17 11/22/21
  We hebben met Atelier Rebul een zeer leuke samenwerking met hun gehad!!!!!
  MR Solar
  MR Solar
  13:25 11/19/21
  Stefaan Janssens
  Stefaan Janssens
  10:45 11/18/21
  Dank aan de knappe samenwerking met Victus Sales. Het resultaat is fantastisch.Stefaan Janssensbestuurder Janssen en Janssen
  Fabio Van de Sande
  Fabio Van de Sande
  08:27 11/18/21
  Onze eerste ervaring met Victus Sales is meteen een schot in de roos en voldoet volledig aan de verwachtingen. Een hoge mate van betrokkenheid en een uiterst punctuele opvolging stemmen ons meer dan tevreden.
  Michel Dewolfs
  Michel Dewolfs
  12:35 11/11/21
  VLOlivier
  VLOlivier
  13:01 11/10/21
  Kwaliteitsvolle leads met goede opvolging! Zeker een aanrader.
  Dieter De Vos
  Dieter De Vos
  08:53 11/06/21
  Bij Hallelujah zijn we tevreden over de samenwerking met Victus. Wij werken intussen 6 maanden samen en we gaan ook in de toekomst verder samenwerken.
  Sofie D
  Sofie D
  13:12 10/28/21
  Celesta Granado
  Celesta Granado
  13:09 10/26/21
  Zeer vriendelijk bedrijf! Een aanrader
  Pieter Moens
  Pieter Moens
  11:07 10/21/21
  Daar waar andere telemarketing bedrijven amper afspraken konden inboeken voor ons, lukte het Victus Sales wel om consistent nieuwe sales afspraken in te plannen. En dit op de doelgroep waar het andere bureau op vastliep. De gedrevenheid van de agents zorgt voor een consistente flow aan afspraken.
  Yves Rosier
  Yves Rosier
  05:48 10/21/21
  Een dagdagelijks goed gevulde agenda aan vergaderingen zorgt in vele omstandigheden voor een prospectie met een reactief karakter. Het onderbrengen van het (vaak) lange voortraject bij Victus Sales heeft ons in staat gesteld om gericht, efficiënt en structureel nieuwe klanten te prospecteren.
  Peter Van Welden
  Peter Van Welden
  14:26 10/20/21
  Ik werk intussen een 6 tal maanden samen met Victus. Na een opstartfase met wat zoeken, hebben we nu de juiste werkwijze gevonden om kwalitatieve leads te bekomen. Wat mij erg veel plezier doet is dat Victus haar verantwoordelijkheden ook opneemt als het iets minder evindent is.
  Janine Wierts
  Janine Wierts
  17:53 10/14/21
  Anthony Huygen
  Anthony Huygen
  12:27 09/08/21
  Wij zijn uiterst tevreden van de samenwerking ! Als TRANSACT (een vastgoedadvieskantoor dat exclusief voor corporate huurders werkt) is het belangrijk op het juiste moment bij de juiste persoon 'aan te kloppen' met onze unieke marktpositionering en dienstverlening. Dit vergt heel wat opzoek- en belwerk. Victus Sales is hierbij onze strategische partner die ons volledig ontzorgt bij het maken van kwalitatieve afspraken bij onze doelgroep. Hierdoor kunnen wij onze tijd maximaal inzetten op het overtuigen van de prospects van onze toegevoegde waarde en het opmaken van een dienstenvoorstel op maat.De call agents van Victus Sales worden door onze prospects/klanten altijd aanzien als 'deel van het Transact team'.
  Arno Bellengé
  Arno Bellengé
  15:00 09/07/21
  Ik ben aangenaam verrast door de samenwerking met Victus Sales. Omdat het voor ons de eerste keer was dat we telefonisch prospecteren wisten we niet goed wat we mochten verwachten. We hebben samen een prognose gemaakt die ze overtroffen hebben. We worden bij Victus volledig ontzorgd. Daarom gaan we er ook mee blijven samenwerken.
  Alia Maximus
  Alia Maximus
  23:27 07/21/21
  Jeremy Agenais
  Jeremy Agenais
  15:25 07/12/21
  We zijn heel tevreden over de samenwerking tussen beiden partijen.Doelgericht, open, respectvolle en vooral een professionele aanpak.We kunnen Victus alleen maar aanraden.
  Filip Helssen
  Filip Helssen
  20:54 07/02/21
  Zeer professionele aanpak!
  Jurgen Van Donink
  Jurgen Van Donink
  08:22 07/01/21
  Victus sales was snel mee met ons verhaal en weet dit ook over te brengen tijdens de gesprekken waardoor we snel relevante meetings hebben met de juiste mensen. Top service!
  Brecht Vanlee
  Brecht Vanlee
  09:46 06/17/21
  Zeer dynamisch team met fantastische call agents die ervaren zijn, voorbij de filters van de bedrijven geraken en erin slagen tot bij de beslissingsmakers komen. top team / top bedrijf!
  3rd Wave
  3rd Wave
  09:04 06/10/21
  Vlotte samenwerking en mooie resultaten. zeer goede prijs kwaliteit!
  Dylan Hommers
  Dylan Hommers
  09:38 06/06/21
  Geweldige service
  tamara Lantin
  tamara Lantin
  05:46 05/10/21
  stéphanie Rogge
  stéphanie Rogge
  09:59 05/03/21
  Timon Verloove
  Timon Verloove
  08:47 05/03/21
  Bert Coupontools
  Bert Coupontools
  11:22 04/30/21
  Ik ben zeer tevreden over de cold call training van Victus Sales. Voor ons was cold calling nog vrij onbekend. We wisten niet meteen hoe we er het best aan konden beginnen en wat we het best voorbereid hadden. Na deze training hebben we alle kennis om ermee te starten. Het was ook snel duidelijk dat we de pogingen in het verleden niet helemaal juist hebben aangepakt. Mijn verwachtingen zijn alleszins ingevuld.
  Arne Naessens
  Arne Naessens
  08:49 04/30/21
  Heel leuke campagne met Victus Sales uitgewerkt waar kwalitatieve leads uitkwamen.
  Gert Vansimpsen
  Gert Vansimpsen
  14:07 03/25/21
  Induver Group is één van de grootste onafhankelijke verzekeringsmakelaars in België met meer dan 110 gespecialiseerde medewerkers en met kantoren in Heusden-Zolder, Antwerpen, Gent en Brussel.Onze focus ligt hoofdzakelijk op bedrijfsverzekeringen.Voor wat het contacteren van nieuwe prospecten betreft, gelooft Induver sterk in het organiseren van interne belsessies door de accountmanagers zelf. Tijdens een eerste telefoongesprek kan je immers vaak al goed aanvoelen wie je tegenover je zal krijgen bij het effectieve prospectiebezoek.Doordat wij onze accountmanagers ook heel sterk laten inzetten op een goede service van het bestaande cliënteel, hebben zij niet altijd voldoende tijd en ruimte om actief ‘koud’ te gaan bellen.Om daaraan tegemoet te komen, zijn wij in 2019 in zee gegaan met Victus. En dit al snel tot grote tevredenheid.Ondanks onze eerder sceptische houding wist Victus al snel afspraken vast te leggen bij bedrijven die hoog op ons verlanglijstje stonden.Victus hanteert duidelijk een professionele aanpak aan de hand van een vooraf goed doorgesproken script, hetgeen tot kwalitatieve afspraken met de juisten mensen leidt.Om die reden hebben wij dan ook niet geaarzeld om dit jaar opnieuw met Victus in zee te gaan.Ondanks dat de nieuwe campagne nog maar pas terug opgestart werd, heeft Victus al voor heel wat interessante afspraken gezorgd en dit ondanks de moeilijkere omstandigheden omwille van de Covid-maatregelen.Victus speelt daar handig op in door daar waar mogelijk voor fysieke afspraken te zorgen en daar waar nodig een videocall te organiseren.Wij ervaren Victus echt als een partner die een boost geeft aan onze commerciële werking.
  Toon Habraken
  Toon Habraken
  12:10 03/20/21
  Top service met duidelijke en verstaanbare taal.
  Beehived Media
  Beehived Media
  14:49 03/16/21
  We zijn enorm tevreden over de samenwerking met Victus. Veel minder 'waste' in onze sales-efforts die onder handen werd genomen door Victus. Ze gaven een boost aan het sales proces waardoor wij ons kunnen focussen op onze core-business.
  js_loader

  Geloof ons niet op ons woord, luister naar onze klanten!

  Wat is er mooier dan een tevreden klant? Veel supertevreden klanten die graag vertellen waarom Victus Sales voor hen zo goed scoort.