Tips

Ontvang wekelijks onze beste sales en marketing tips.

De vraag die je NOOIT mag stellen tijdens een salesgesprek

Het is zo ver. Het opvolgen van je prospect werpt eindelijk zijn vruchten af: je hebt een afspraak! Gemotiveerd ga je op pad, ervan overtuigd dat vandaag dé dag wordt. Het gesprek begint met wat small talk om dan over te gaan tot het echte werk. Je tast diep in je zakken en haalt je sterkste openingszin boven. Helaas sta je op het punt om een grote fout te maken.

lees volledig artikel

Waarom online leads zo snel mogelijk behandeld moeten worden

De dag van vandaag verwacht iedereen een snelle en persoonlijke aanpak. Mensen hebben overal waar ze komen toegang tot het internet en kunnen in een paar seconden hun favoriete producten of diensten opzoeken en vergelijken. De snelheid waarop je reageert op online leads is nog nooit zo belangrijk geweest. Des te sneller men persoonlijk gaat reageren, des te belangrijker de lead zich voelt en des te kleiner de kans dat de lead zich gaat informeren bij de concurrentie. 78% procent koopt bij het bedrijf dat het snelst reageert op hun aanvraag. Je moet dus, zoals ze zeggen, het ijzer smeden als het heet is.

lees volledig artikel

Waarom jouw sales team niet zelf zijn afspraken moet inplannen

Sales teams hebben vaak enorm veel taken: prospecteren, leads opvolgen, klanten bezoeken, deals sluiten, offertes opmaken, projecten opvolgen, etc. Net daarom komt van de belangrijkste taak - deals sluiten - te weinig in huis. Een probleem dat eenvoudig kan verholpen worden. Hoe? Wel, sales teams kunnen beter niet hun eigen afspraken inplannen.

lees volledig artikel

Hoe kan je videogesprekken voeren met klanten? Ontdek onze 10 tips.

Videogesprekken inplannen met klanten is tegenwoordig zeer toegankelijk. Het biedt veel voordelen ten opzichte van het inplannen van fysieke afspraken. Maar je moet het dan wel goed aanpakken. Wij verzamelde onze beste tips om jou te helpen!

lees volledig artikel

Telefonische prospectie boosten: 6 hands-on tips!

Telefonisch afspraken maken, of anders gezegd koud bellen, is spannend, soms vervelend maar vooral erg effectief als je het goed aanpakt. Maar wanneer pak je het goed aan?

lees volledig artikel

Is jouw bedrijf klaar om te groeien?

Ondernemingen hebben allemaal hetzelfde doel, namelijk: groeien. Voor je als bedrijf echter klaar bent om te groeien, zijn er een aantal cruciale vraagstukken die opgelost moeten worden. We zetten ze vandaag op een rijtje. 

lees volledig artikel

Waarom is een eerste indruk belangrijk? En hoe zorg je ervoor dat jouw eerste indruk goed is?

Iedereen zegt dat een eerste indruk belangrijk is. Maar waarom en hoe kan je dit zelf beïnvloeden gaan we vandaag even kort samen bekijken.

lees volledig artikel

Doelen stellen - Hoe je doelen stellen binnen je bedrijf

Hoe behaal je je doelen? Heb je dit jaar je verkoopsdoel behaald? Leer met deze tips hoe je effectief je doelen kan stellen.

lees volledig artikel

Waarom een CRM cruciaal is voor jouw bedrijf, in 5 stappen!

Mathias legt jou uit waarom een CRM cruciaal is voor jouw bedrijf, in 5 stappen!

lees volledig artikel

Waarom iedereen moet leren verkopen?

Waarom IEDEREEN moet leren verkopen? Tasso zet het even voor je op een rijtje! Wil je

lees volledig artikel

KPI's: wie zijn ze, wat doen ze en wat drijft hen?

Mathias van Victus Sales vertelt jullie in deze video meer over KPI's. Wat is een KPI en hoe moet je ze gebruiken in je business?

lees volledig artikel

Drie tips om nieuwe klanten binnen te halen

Tasso merkt dat veel bedrijven niet of weinig bezig zijn met het binnenhalen van nieuwe klanten, doe jij het al?

lees volledig artikel

De 3 pilaren tot jouw succes - Victus Sales

Wil jij een leven en carriere vol energie? Focus je dan op deze 3 pilaren!

lees volledig artikel

Ochtendritueel van een ondernemer - Victus Sales

De ochtend, het belangrijkste moment van de dag. Hoe start jij jouw dag? Al haastend met een pistolé in de mond de weg op? Of liever eerst een uur de fitness in? In deze video bespreekt Tasso het ritueel van drie van zijn helden, als ook dat van hemzelf. Hoe laat sta jij op 's ochtends? Wat vind jij belangrijk?

lees volledig artikel

Hoe cold calling efficiënt gebruiken en vergemakkelijken?

Cold calling hoort onder outbound marketing. Outbound marketing is het benaderen van nieuwe klanten. Dit is meestal een telefoontje of een e-mail naar een prospect. Het doel is om hun te leren kennen, zodat jij je product of dienst kunt aanbieden.

lees volledig artikel

Wil je weten wat outbound marketing is?

Wil je graag ‘as soon as possible’ meer bekendheid krijgen? Wil je dat jouw business een groot succes wordt? Uiteraard moet je hier iets voor doen! Laat er geen gras over groeien en begin met outbound marketing. Want marketing is één van de belangrijkste aspecten binnen je bedrijf.

lees volledig artikel

4 Tips om succesvol nieuwe klanten te bellen

Heb je een product of dienst dat je graag aan de mensen wilt voorstellen? Heb je geprobeerd om nieuwe klanten te bellen maar was dit zonder succes? Stel je je regelmatig de vraag, wat doe ik fout? Nieuwe klanten bellen is vaak naar onbekende mensen om je product of dienst voor te stellen, dus geen paniek. Je vraag is begrijpelijk.

lees volledig artikel

De 4 voordelen van cold calling

De voordelen van cold calling kennen, kan een meerwaarde zijn voor jouw bedrijf. Elk bedrijf maakt gebruik van marketing. Er zijn verschillende soorten marketing strategieën waar jij mee aan de slag kunt gaan. Hier bespreken we de voordelen van cold calling. Cold calling is een onderdeel van outbound marketing.

lees volledig artikel

Meer ja’s met deze 3 afsluitingen in een verkoopgesprek

Afsluitingen in een verkoopgesprek is de sleutel tot succes. Daar zit je dan, heel zelfverzekerd met je borst vooruit en schouders naar achter. Je verkoopgesprek wordt met de minuut korter. Het einde is in zicht. Wordt het een ja of een nee… heb ik hem overtuigd of niet? Dit gaat razendsnel door je hoofd. Plots maak je een vage afronding en bedank je je klant voor het luisteren en het mogen langskomen. Ook vertel je hem dat je hoopt dat je nog zult horen van hem. Is dit nu de ideale manier of kan het nog beter?

lees volledig artikel

Telefonische afspraken maken door vertegenwoordigers?

Telefonische afspraken maken is een belangrijk onderdeel. Zeker in de verkoop. Vertegenwoordigers zijn continu op de baan. Dit, om hun verkopen te realiseren bij klanten. Vooraleer ze de baan op gaan, is er een eerste telefonisch contact. Wie maakt nu het beste deze telefonische afspraken?

lees volledig artikel

De voordelen en 3 methodes om te netwerken via social media

Netwerken via social media is een aanrader voor elke ondernemer. Heb je weinig of geen kennis van social media? Of ben je geen expert in het online gebeuren? Geen paniek. Hier ga je leren hoe je gemakkelijk kunt netwerken via social media.

lees volledig artikel

Het verschil tussen een suspect en een prospect? Hier zijn de 2 grootste

Het verschil tussen een suspect en een prospect? Er bestaan zoveel verschillende termen voor simpelweg klanten of ‘bijna klanten’. Natuurlijk zoek je dit even op, om een concreet antwoord te krijgen! Hier overloop ik samen met jou, het verschil tussen een suspect en een prospect.

lees volledig artikel

5 tips om nieuwe klanten te overtuigen in een eerste gesprek

Om te leren hoe nieuwe klanten te overtuigen… overtuig ik je om verder te lezen! Eindelijk ga jij de nodige vaardigheden hebben om je nieuwe klanten te overtuigen. Dat wil je zonder twijfel ook, toch? Krijg je nu al zin in meer? Download dan onze “verdubbel je verkoop in 10 stappen” e-book en breid je skills nog meer uit!

lees volledig artikel

Hoe kun je meer klanten werven met inbound marketing

Wil jij ook graag meer klanten werven met inbound marketing? Lees hier hoe je efficiënt gebruik kunt maken van inbound marketing.

lees volledig artikel

Je kleding bij een verkoopsgesprek bepaalt de eerste indruk

Elke ochtend opnieuw, verzorgen we ons en doen we onze kleren aan. Vaak vergeten we hoe belangrijk kleding is. De juiste kleding bij een verkoopgesprek is heel belangrijk om een eerste indruk na te laten.

lees volledig artikel