De succesformule van Victus Sales

Sinds Victus Sales in 2016 opgericht werd, kende het bedrijf een sterke groei. Ons team telt intussen meer dan 80 medewerkers en het einde is nog lang niet in zicht. We blijven werken volgens de succesformule die ons bracht waar we vandaag staat: ervaring, gerichte B2B focus en 100% inzet op onze mensen en het team.

Share

Onze meest recente teambuilding drukte ons nog eens met de neus op de feiten: Victus Sales groeit sterk. Naar de redenen van dit succes hoeven we niet lang te zoeken. Die zijn eenvoudig samen te vatten in 3 belangrijke pijlers.

1. Jarenlange ervaring

Voor Victus Sales opgericht werd, bouwden onze zaakvoerders Tasso en Mathias veel sales ervaring op als zelfstandig verkoper van verzekeringsproducten. Daarom kennen en begrijpen we dus perfect de problemen en uitdagingen van salesmensen die dagelijks de baan op gaan.

2. B2B focus

Wij zijn goed in wat we doen omdat we focussen op één kerntaak: B2B afspraken inplannen voor salesteams. Door de jaren heen bouwden we hierin heel wat kennis en expertise op. Terwijl andere callcenters ook andere diensten zoals klantenservice e.d. aanbieden, is onze organisatie uitsluitend gericht op B2B prospectie. Daarom kunnen we goede resultaten voorleggen aan onze klanten.

3. Inzetten op mensen

De derde pijler waarmee we het verschil maken, zijn onze 80 medewerkers die elke dag het beste van zichzelf geven. We willen dat zij betekenis vinden in wat ze doen en het gevoel hebben dat ze meebouwen aan ons groeiverhaal. We gaan dan ook volop voor menselijkheid, betrokkenheid en een goede work-life balance. Daguren en een 35-uren week zijn vrijwel onbestaande in onze sector. Wij bieden dat aan al onze medewerkers.

Hoge toekomstambities

Terwijl Victus Sales groeit, kijken we met hoge ambities naar de toekomst. Op korte termijn willen we de kaap van 100 medewerkers bereiken maar ook bouwen aan ons merk en de bekendheid van ons bedrijf. We willen het grootste B2B callcenter worden, maar vooral ook dé referentie voor kwaliteit in sales en cold-calling.

Ben je helemaal klaar om de wereld te veroveren met jouw diensten of producten? Zoek je een partner die je sales kan boosten? Neem dan snel contact op!

20 Krachtige Lessen van Topverkopers

Meld je hier aan en ontvang 20 dagen lang gratis sales tips in je mailbox.

De eerste stap naar meer afspraken?
Een afspraak met ons.