Telefonische afspraken maken door vertegenwoordigers?

Heb jij ook zo van die fantastische vertegenwoordigers? Doen die van jou het ook zo goed? Uiteraard is dat een meerwaarde voor je bedrijf.

Share

Bespaar tijd en leg je focus op wat echt cruciaal is

Veel vertegenwoordigers maken hun telefonische afspraken zelf. Dit neemt veel tijd in beslag. Vertegenwoordigers werken om zo veel mogelijk klanten binnen te halen. Dit is hun grootste doel. Oh, ja, betreft klanten binnen halen. Hier kun je onze gratis “verdubbel je verkoop in 10 stappen e-book” downloaden. Na het lezen van de e-book is het allemaal vanzelfsprekend.

Waar waren we gebleven? Juist, ja. Indien je vertegenwoordigers zelf de telefonische afspraken maken, verliezen ze veel tijd in het werk dat veel belangrijker is voor hen. Namelijk, de afspraak tussen de vertegenwoordiger en de klant zelf.

Geef de taak van het maken van telefonische afspraken uit handen. Dit zorgt ervoor dat er een gat in hun agenda zal komen. Deze kunnen ze laten opvullen met verkoopgesprekken. Waardoor er meer afspraken gedaan zullen worden.

 

Telefonische afspraken maken en klaar of wil jij je klant ook professioneel behandelen?

Telefonische afspraken uit handen geven is niet alleen tijdbesparend. Ook het professionalisme speelt een rol. Jij wilt toch ook liever dat je klanten professioneel behandeld worden?

Vertegenwoordigers zijn mensen met een druk agenda. Ze moeten telefonische afspraken maken en ze moeten op gesprek gaan bij de klant… Dit zorgt ervoor dat er weinig tijd wordt besteed aan wat zij minder belangrijk vinden. Uiteraard is dat het telefonisch contact met de klant.

Dit kun je vermijden. Gezien het eerste klantencontact toch belangrijker is, is het beter dat het met beide handen gegrepen wordt. Schakel een professioneel team in. Een team die er helemaal aan gewend is om nieuwe klanten op te bellen. Zij zijn er tenslotte constant mee bezig om meer resultaat te boeken.

 

Hey? Ben je helemaal mee met het verhaal? Laat je vertegenwoordigers de focus niet verliezen door hetgeen ze minder belangrijk vinden en contacteer ons voor verdere informatie. Btw, geen afspraken? Dan hoef je ook niet te betalen natuurlijk!

20 Krachtige Lessen van Topverkopers

Meld je hier aan en ontvang 20 dagen lang gratis sales tips in je mailbox.

De eerste stap naar meer afspraken?
Een afspraak met ons.