Hoe doen wij uw
onderneming groeien?

Ondernemen bestaat
uit twee zaken

Het ontwikkelen van een product of dienst

Het ontwikkelen van
een product of dienst

Het verkopen van dat product of die dienst

Het verkopen van
dat product of die dienst

Arrow

Uw verkoopsstrategie en de uitvoering ervan
bepaalt de groei van uw onderneming.

Wij geloven in een
DIRECTE AANPAK

een doelgerichte belcampagne.

Onmiddellijk antwoord
met telefonische prospectie.
Een aanpak gefocust
op directe resulaten.
Inboeken van afspraken
rechtstreeks in uw agenda.

The way to your Victory

Kijk hoe wij samen overwinnen.

Bedenken van een verkoopsstrategie

Bedenken van een verkoopsstrategie

We vinden het heel belangrijk dat we jullie product en/of dienst goed begrijpen. Hierdoor kunnen we ons beter inleven in jullie onderneming.

De juiste doelgroep bepalen is essentieel voor een optimaal rendement. Samen bepalen we wie jullie ideale klant is en hoe we deze klant gaan bereiken.

We gaan op zoek naar de juiste pitch om jullie doelgroep te overtuigen. Door een goed inlevingsvermogen in jullie onderneming bepalen we de ideale commerciële insteek.

Uitvoeren van een belcampagne

Uitvoeren van een belcampagne

Wanneer de strategie duidelijk is gaan we over tot uitvoering. De nodige taken worden uitgevoerd, personeel wordt opgeleid en de campagne wordt gelanceerd.

Dagelijks evalueren we ieder project om maximaal resultaat te verkrijgen. Onze cijfers zijn belangrijk voor ons.

De resultaten zijn uiteindelijk wat tellen. Daarom communiceren we eerlijk, snel en oprecht met iedere klant omtrent de evolutie van zijn project.

Ondersteunen van verkoop & marketing

Ondersteunen in verkoop & marketing

Wanneer je uiteindelijk met de klant aan tafel zit, is het belangrijk dat je beschikt over de juiste commerciële kennis. Dit is perfect aan te leren met de nodige begeleiding.

Ook de positionering van het bedrijf en product bepaald hoe goed er uiteindelijk verkocht wordt. Zo moet je de markt continu in vraag stellen en je hierop aanpassen

Daarom geven we hier doelgerichte opleidingen voor om het rendement voor onze klanten te maximaliseren.

Nieuwsgierig geworden?

Laat een berichtje achter en we nodigen je met plezier uit

  

Onze Victors aan het woord

Hoe wij samen met hen overwinnen.

Bram Palmaerts

Na een eerste contact met Victus Sales, werd het snel duidelijk dat ze onze vragen goed wisten te begrijpen en een passend antwoord gaven aansluitend op onze behoeften. Het was een warmmenselijk contact maar het allerbelangrijkste... ook de resultaten waren er. We kwamen door de samenwerking met Victus Sales al met verschillende bedrijfsleiders in contact. Ook als er eens iets was, werd er direct gevolg gegeven en meegedacht aan een oplossing.

Bram Palmaerts, Helsen Verzekeringen

Brepols

Voor het opzetten van onze campagne was ik op zoek naar een partij die op een snel tempo zeer efficiënt potentiële klanten kon benaderen. We kregen continu zeer goede rapportages en positieve feedback omtrent onze aanpak. Daarmee ben ik dan ook zeer tevreden omtrent onze samenwerking.

Eric Gevers, Product Manager Brepols

Kevin Deglin

In ons bedrijf hebben we onvoldoende tijd om continu zelf prospectie afspraken in onze agenda te plannen. Door de samenwerking met Victus Sales kunnen we op een efficiënte manier tewerk gaan waardoor er een continue flow is van prospecten waardoor we business kunnen doen bij nieuwe klanten. Tijdens ons pilootproject hebben we een aantal zaken getest en zijn we nu aan het bouwen aan een lange termijn samenwerking.

Kevin Deglin, Helder

Voka

Ik was heel tevreden over de vertaling die Victus Sales heeft gemaakt om mijn veel omvattende opleidingen te versimpelen in mensentaal. Hiermee gekoppeld ben ik enorm verrast geweest door de resultaten in aantal afspraken gecombineerd met de positieve feedback van de klanten. Zeer tevreden met de samenwerking!

Pieter Smeets, Manager Eigenaars-Ondernemers VOKA